Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Φωτισμός γαμήλιων εκδηλώσεων εξωτερικών χώρων

Φωτισμός γαμήλιων εκδηλώσεων εξωτερικών χώρων

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Ο φωτισμός των κοινωνικών αλλά και των επαγγελματικών εκδηλώσεων αλλάζει και αυτός καθώς το καλοκαίρι εγκαταλείπει τους κλειστούς χώρους της χειμερινής περιόδου και μεταφέρεται στις ανοιχτές αίθουσες, τις πισίνες των ξενοδοχείων, στα κτήματα και στους παραθαλάσσιους χώρους, κάτω από τον ουρανό, χωρίς τοίχους και σκεπές.
Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται, στο σύνολο τους είναι πολύ ιδιαίτερες και έχουν πολλές ισχυρές αντιθέσεις. Τις ισχυρές αυτές αντιθέσεις ανάμεσα στις κοινωνικές ή εταιρικές εκδηλώσεις και τους αυστηρούς κανόνες της φύσης έρχεται να συνδέσει ο φωτισμός στις εκδηλώσεις εξωτερικών χώρων αλλάζοντας την εμφάνιση του χώρου καθώς ο φωτισμός ακολουθεί την ατμόσφαιρα και το θέμα της κάθε εκδήλωσης, δημιουργώντας μια νέα εικόνα, αναδεικνύοντας κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που παρουσιάζει ο κάθε χώρο στο φώς της ημέρας
Κάθε εκδήλωση έχει κάτι το μοναδικό και ο φωτισμός της προσδίδει και μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα.
 photo gallery

Σας προσφέρουμε μαζί με το φωτισμό εξωτερικών χώρων..

Θέλοντας να προσφέρουμε μια οργανωμένη πρόταση, μια συνολική παροχή στην εκδήλωσης σας, έχουμε εντάξει στις προτάσεις μας τις εξής υπηρεσίες: πίστες χορού, έπιπλα εκδηλώσεων,dj,ορχήστρες εκδηλώσεων,βιολιά εκδηλώσεων,τέντες εκδηλώσεων,στάντ & σκαμπώ εκδηλώσεων,άσπρες & κόκκινες μοκέτες για την δεξίωση ή την εκκλησία,ηχητική εγκατάσταση,προτζέκτορες προβολής.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.
Προσφέρουμε  λύσεις στις εκδηλώσεις με την καλύτερη απόδοση ποιότητας-τιμής.
Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για την παραπάνω παροχή δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ: 211-8009292 & 2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail: info.ekdilosis@yahoo.gr
>>Σχετικές παρεχόμενες υπηρεσίες


Παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας και οποιαδήποτε ερώτηση σας...