Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Αναδείξτε την εκδήλωση σας με μια πίστα χορού

ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ....

Αναδείξτε την εκδήλωση σας με μια πίστα χορού συνδυασμένη με τις κατάλληλες φωτιστικές  λεπτομέρειες που θα κάνουν την πίστα σας εντυπωσιακή κομψή και ταυτόχρονα ασφαλή.
Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις όπου για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η γαμήλια εκδήλωση σας χρειάζεστε ένα απαραίτητο αξεσουάρ, την πίστα χορού, που θα πρέπει να καλύψει όλες τις πιθανές ακραίες καταστάσεις που εμποδίζουν να ορίσετε το χώρο της διασκέδασης, το χώρο όπου θα χορέψουν οι καλεσμένοι σας.
Από το 1989 που εξυπηρετούμε κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις με ένα ολοκληρωμένο σέρβις σε εξοπλισμό εκδηλώσεων σας εξασφαλίζοντας τις πιο κατάλληλες λύσεις σε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζεται. Έτσι και στις εκδηλώσεις που χρειάζονται πίστες χορού για να λειτουργήσουν σωστά πάντα βρίσκουμε τις σωστότερες εφαρμογές. 
Μην σας απασχολεί η πιθανή κλίση ή οι τυχόν ανωμαλίες στο έδαφος που μπορεί να συναντήσετε και το εάν πρέπει να τοποθετηθεί στο γρασίδι, το χώμα ή εκεί που σκάει το κύμα. Η πίστα χορού του γάμου σας θα τοποθετηθεί με ομοιόμορφο τρόπο, παραμένοντας σταθερή για όλη την εκδήλωση.

Σας προσφέρουμε μαζί με την πίστα χορού...

Θέλοντας να προσφέρουμε μια οργανωμένη πρόταση, μια συνολική παροχή στην εκδήλωσης σας έχουμε εντάξει στις προτάσεις μας τις εξής υπηρεσίες: έπιπλα εκδηλώσεων, dj, ορχήστρες  εκδηλώσεων, φωτισμό εκδηλώσεων, τέντες εκδηλώσεων, στάντ & σκαμπό εκδηλώσεων, άσπρες & κόκκινες μοκέτες για την δεξίωση ή την εκκλησία, ηχητική εγκατάσταση, προτζέκτορες προβολής.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.
Προσφέρουμε  λύσεις στις εκδηλώσεις με την καλύτερη απόδοση ποιότητας-τιμής.
Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για την παραπάνω παροχή δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ: 211-8009292 & 2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail: info.ekdilosis@yahoo.gr
>>Σχετικές παρεχόμενες υπηρεσίες



Παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας και οποιαδήποτε ερώτηση σας...