ΠΙΣΤΑ ΧΟΡΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΑΜΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣhttp://www.ekdilosis.gr/1019_1/eksoplismos_ekdhlwshs/pista-xoroy-ekdhlwshs-gamou

Ενοικιαζόμενες πίστες χορού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.. 

 Πίστες χορού ενοικιάζοντας σε οποιαδήποτε διάσταση,κατάλληλες να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε επιφάνεια.
Ασφαλή αντιολισθητικά πατώματα ικανά να αντέξουν τις αντιξοότητες που συχνά αντιμετωπίζουμε στις εξωτερικές τοποθετήσεις,όπως υγρασία, βροχή,σκόνη.
Η πίστα χορού είναι τοποθετημένη σε στιβαρές κατασκευές όπου κανείς άφοβα μπορεί να προτείνει στους καλεσμένους μιας εκδήλωσης γάμου,πάρτυ,βάπτιση,gala εταιρείας να διασκεδάσουν χωρίς φόβο.

Τι πίστα χορού χρειάζομαι?

Το πλαίσιο της κάθε ενοικιαζόμενης πίστας χορού (dance floor ) είναι  από αλουμίνιο,μια ιδιότητα που επιτρέπει,σε συνδυασμό με το βάρος τους να είμαστε ευέλικτοι στην τοποθέτηση της κάθε πίστας χορού, ώστε να καλύπτει πολλές διαφορετικές εφαρμογές, όπως 4χ4,5χ4,6χ6 αλλά και πολύ μεγαλύτερες εφαρμογές ανάλογα με το πλήθος των καλεσμένων σας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ με κάθε ενοικίαση πίστας χορού

Η ενοικίαση μίας πίστας χορού μπορεί να συνδυαστεί με dj εκδήλωσης,πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, με ένα εντυπωσιακό σκηνικό,μια ολοκληρωμένη εφαρμογή φωτισμού εκδήλωσης ,προσφέροντας μοναδικές ιδιότητες με ιδιαίτερα θεαματικά αποτελέσματα.
Προσφέρουμε μια συνολική λύση στους πελάτες μας.

>>σχετικές παρεχόμενες υπηρεσίες
φωτισμός εκδήλωσης,ηχητική εκδήλωσης,πυροτεχνήματα εκδήλωσης,τέντες εκδήλωσης,dance floor wedding,


Παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας και οποιαδήποτε ερώτηση σας...