Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Κατασκευή περιπτέρων εκθέσεων-εκδηλώσεων.

Κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων,ειδικά χωροδικτυώματα-τράσες ώστε να κατασκευάσουμε και το πιο σύνθετο εκθεσιακό περίπτερο,περίπτερα διαφημιστικών εκδηλώσεων εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου,σε ελάχιστο χρόνο,συνοδευόμενα πάντα από τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να καλύψει την οποιαδήποτε εκδήλωση τονίζοντας την με τον πιό λαμπρό τρόπο.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ

Το πιό σημαντικό κομμάτι στις εγκαταστάσεις μας ήταν και παραμένει η ασφάλεια των θεατών,των καλεσμένων σας και όλων των εργαζομένων.

Γι αυτό φροντίζει η Ekdilosis event production που ειδικεύεται στην κατασκευή περιπτέρων εκθέσεων,στην συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση τους,όπου κι αν γίνετε η έκθεση σας και διατίθονται σε ποικίλους τύπους και διαφορετικές διαστάσεις.

Κι όλα αυτά αποτελούν τη μισή μόνο παροχή διότι η άλλη μισή αφορά:

Την γκάμα των προϊόντων-υπηρεσιών της EKDILOSIS,που σας δίνει την δυνατότητα προαιρετικής υποστήριξης με επιπλέον επιλογές,προκειμένου να διαχειριστείτε π.χ τον  φωτισμός της κατασκευής περιπτέρου,τα έπιπλα,τα ειδικά πατώματα,τον διακοσμητικός φωτισμός καθώς και τις οθόνες προβολής (led tv) σε όλες τις διαστάσεις,ολοκληρώνοντας την παροχή μας από τις παρελκόμενες υπηρεσίες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας και οποιαδήποτε ερώτηση σας...