Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Χωροδικτυώματα,τράσες,κατασκευές περιπτέρων

Χρειάζεστε ειδικά χωροδικτυώματα-τράσες ώστε να κατασκευάσετε το εκθεσιακό περίπτερο όπου θα παρουσιάσετε τα προϊόντα σας?

Χρειάζεστε περίπτερο σε εξωτερικό χώρο για την προωθητική σας ενέργεια σε κάποιο σημείο της πόλης ή την δημιουργία μίας ειδικής κατασκευής για μια κοινωνική ή εταιρική εκδήλωση?

Λύσεις για κάθε κατασκευή

Στην EKDILOSIS event production έχουμε την ιδανική λύση για την κάθε σας ανάγκη,μικρή ή μεγάλη σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια κατασκευής καθώς και όλες τις παρελκόμενες υπηρεσίες που τυχόν θα χρειαστείτε όπως είναι ο φωτισμός της κατασκευής(εσωτερικός και εξωτερικός),ο εσωτερικός εξοπλισμός(μοκέτες,έπιπλα),τα οπτικοακουστικά συστήματα(προτζέκτορες προβολής,οθόνες τηλεόρασης LCD,LED από 42" έως και 60") και την μουσική υποστήριξη.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας τόσο για την οποισδήποτε κατασκευής χωροδικτυώματος-τράσας όσο και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες-παροχές μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Προσφέρουμε  λύσεις στις εκδηλώσεις με την καλύτερη απόδοση ποιότητας-τιμής.

Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο site μας και να διαλέξτε την καταλληλότερη λύση και εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για τις δυνατότητες των παροχών μας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μαςστο τηλ: 211-8009292 & 2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail: info.ekdilosis@yahoo.gr

>>σχετικές υπηρεσίες εκδήλωσης

φωτισμός εκδήλωσης,σκηνικά εκδήλωσης,ηχητική κάλυψη εκδήλωσης,πίστα χορού,εξέδρα εκδήλωσης,πασαρέλα εκδήλωσης,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας και οποιαδήποτε ερώτηση σας...