Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Φωτισμός για γάμο με προηγμένα συστήματα φωτισμού

Φωτισμός για γάμο με προηγμένα συστήματα φωτισμού

Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΑΣ
Πόσο μπορεί να επηρεάσει ο φωτισμός γάμουμία γαμήλια εκδήλωση?
Είναι τόσο σημαντικός που μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα της βραδιάς.Σε συνδιασμό με την μουσική θα αποτελέσει το μεγαλύτερο ατού για ένα ζεστό σκηνικό στην εκδήλωση σας !
Από το 1989 η EKDILOSIS event production έχει στο ενεργητικό της πάνω από 25 χρόνια στοσχεδιασμό και φωτισμό γαμήλιωνεκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ολοκληρώνοντας ιδανικά κάθε οργάνωση κάνοντας την κάθε γαμήλια εκδήλωση...θεαματική!
ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ?
Ασχολούμενη ενεργά με ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών εφαρμογών,αξεσουάρ διακόσμησης και ειδικών κατασκευών,έχει σχεδιάσει τον φωτισμό για γάμο σε ιδιωτικούς χώρους και εξοχικές κατοικίες,χώρους εκδηλώσεων,σε πεντάστερα και luxury ξενοδοχεία,εκδηλώσεις γάμου χτισμένες επάνω στην αμμουδιά επιδιώκοντας πάντα την δημιουργία μια άλλης διάστασης στην εκδήλωση.
ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ανάλογα με το concept της γαμήλιας εκδήλωσης ο φωτισμός σχεδιάζετε κάθε φορά από την αρχή ώστε να αναδείξει τα αρχιτεκτονικά στοιχεία εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και να δώσει έμφαση στο χώρο της διασκέδασης.
Ειδικά όταν το πάρτυ ξεκινήσει θα δείχνει ξεχωριστός !
Οριοθετούμε με κομψό τρόπο έναν αχανή χώρο,ο οποίος έτσι δεν δείχνει απρόσωπος και άδειος.
Οι ξεχωριστές γαμήλιες εκδηλώσεις διακρίνονται για την επιτυχημένη ισορροπία ανάμεσα στο ομοιόμορφο αποτέλεσμα του φωτισμού και της μουσικής,αποτελώντας την δεξίωση στην οποία ο καθένας θα ήθελε να είναι καλεσμένος !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας και οποιαδήποτε ερώτηση σας...